ITALIJA PONOVO POSTAJE ŽARIŠTE KORONE: Broj preminulih ne prestaje da raste, panika se širi Apeninima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 19:12

ITALIJA PONOVO POSTAJE ŽARIŠTE KORONE: Broj preminulih ne prestaje da raste, panika se širi Apeninima

U Italiji su u protekla 24 časa od korona virusa preminule 603 osobe

, saopštilo je danas italijansko Ministarstvo zdravlja. To je značajan rast u odnosu na prethodni dan kada je umrlo 377 osoba.

Od korona virusa u Italiji je ukupno preminulo 83.157 osoba. U prethodna 24 časa od Kovid-19 zaraženo je 10.497 osoba, navelo je Ministarstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je rast u odnosu na prethodni dan kada je broj novozaraženih iznosio 8.824.

Ukupan broj zaraženih od korona virusa u Italiji iznosi 2,4 miliona ljudi. Broj pacijenata u bolnicama smanjen je u odnosu na prethodni dan za 185 pacijenata i iznosi 22.699.

Na odeljenja intezivne nege primljeno je 176 pacijenta. Broj pacijenata na odeljenjima intezivne nege trenutno iznosi 2.487.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.