INDIJA U KANDŽAMA DUPLOG MUTANTA KOJI NE POPUŠTA: Oboren novi crni rekord, inficirano više od 386.000 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 07:44

INDIJA U KANDŽAMA DUPLOG MUTANTA KOJI NE POPUŠTA: Oboren novi crni rekord, inficirano više od 386.000 ljudi

Indija je od februara zabeležila 7,7 miliona slučajeva , kada je drugi talas pandemije kovid-19 uhvatio zalet.

Indija je danas ponovo oborila crni dnevni rekord u broju obolelih od korona virusa, koji je ujedno i negativan svetski rekord - zabeležena su 386.452 slučaja, dok je umrlo 3.498 ljudi, pokazali su podaci ministarstva zdravlja.

Indija je od februara zabeležila 7,7 miliona slučajeva , kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je drugi talas pandemije kovid-19 uhvatio zalet, pokazuje statistika Rojtersa.

U poređenju sa tom brojkom od februara, Indiji je pre toga trebalo šest meseci da dođe do 7,7 miliona slučaja.

Ukupan broj obolelih u Indiji od početka pandemije korona virusa je blizu 19 miliona, pokazuju podaci sajta worldometers.info.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Indija ponovo ima najveći dnevni broj novozaraženih – skoro 390.000

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2021

Indija je ponovo zabeležila najveći dnevni broj novih slučajeva korone, jer su se u poslednja 24 sata zarazile još 386.452 osobe, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Od posledica kovida-19 u istom periodu umrlo je 3.498 ljudi.

Nastavak na N1 televizija...

Sjedinjene Države uvode zabranu na putovanja iz Indije

Izvor: VOA, 30.Apr.2021

Sjedinjene Države će od utorka 4. maja uvesti zabranu na putovanja iz Indije, objavila je Bela kuća. Džen Psaki, predstavnica za medije Bele kuće, rekla je da administracija predsednika Džozefa Bajdena donela tu odluku na osnovu preporuke Centara za prevenciju zaraza i bolesti (CDC).  “Odluka...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.