IMAM DVE SOLUCIJE Kija Kockar OTKRILA gde će održati novogodišnji NASTUP iako vlada korona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 21:30

"IMAM DVE SOLUCIJE" Kija Kockar OTKRILA gde će održati novogodišnji NASTUP iako vlada korona!

Premišlja se gde će pevati.

Pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar otkrila je da ima dve solucije za novogodišnji nastup, iako se još uvek ne zna da li će uopšte biti organizovane žurke tog tipa zbog pandemije korona virusa.

- Imam dve solucije već duže vreme. Jedna je na Jahorini, to zavisi od njihove države kako će postupiti. Druga je kod nas, ali mislim da od toga neće biti ništa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jer recimo ovaj vikend sam imala zakazan nastup, pa je otkazan - rekla je Kija.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

- Sve je više obolelih. Na našoj Vladi je da odluči kako će postupiti i nadam se za dobrobit naroda, a ne politički - izjavila je Kija za "IDJ TV".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.