Izvor: Domino Magazin, 30.Mar.2020, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I kućni ljubimci u problemu zbog korona virusa

I kućni ljubimci u problemu zbog korona virusa. Pandemija virusa korona donela je probleme i sa radom azila za životinje. Prema pisanju štampe, mnoga skloništa za životinje zatvorila vrata. Sve u svetu prolazi kroz krize i poremećaje pa tako i skloništa za napuštene životinje, naglašavaju oni koji vode azile ističući da se suočavaju sa velikim […] The post I kućni ljubimci u problemu zbog korona virusa appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Formula 1 pravi respiratore

Izvor: Domino Magazin, 31.Mar.2020, 08:39

Formula 1 pravi respiratore. Naučnici i stručnjaci raznih profila svuda u svetu se trude da kreiraju nove aparate i sredstva koja će pomoći u lečenju i širenju korona virusa. U Univerzitetskom koledžu u Londonu sa stručnjacima iz nekoliko drugih institucija razvili su uređaj koji pomaže u dotoku...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.