I Preševo proglasilo VANREDNU SITUACIJU

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2020, 11:16

I Preševo proglasilo VANREDNU SITUACIJU

Štab za vanredne situacije Preševa zbog epidemije korona virusa proglasio je vanrednu situaciju na teritoriji te opštine. Naređeno je da se prekine rad restorana, kafića i gastronomskih objekata od 20:00 do 5:00.   U skladu sa odlukama Štaba, direktor Doma zdravlja u Preševu ovlašćen je da koordinira rad dežurnih apoteka i zabranjeno je da se izdaju lekovi bez recepta.   Privatnim ordinacijama naređeno je da obaveste opštinsku upravu ili Dom zdravlja u Preševu za svaki slučaj pojavljivanja pacijenata sa simptomima na koronu.   Načelnik opštinske uprave u Preševu ovlašćen je da smanji radno vreme za radnike u javnom sektoru za vreme vanredne situacije i oslobodi radnike starije...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

KOLIKO SE ČEKA NA PREGLED Kako se naručuje kod lekara u Domu zdravlja

Izvor: Blic, 21.Jul.2020

Sve službe banjalučkog Doma zdravlja naručuju i pružaju usluge građanima, ali i dalje u manjem obimu od onog koji je bio pre pandemije. Dom zdravlja svoj rad prilagodio je na 75 odsto kapaciteta, u skladu sa odlukom Štaba za vanredne situacije RS od 22. juna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.