Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2021, 14:02

Hvale se po Instagramu snimcima i fotkama, pa im na korona žurku upadne komunalna!

Načelnik beogradske Komunalne milicije, Ivan Divac, izjavio je da učesnici korona žurki kače slike i video snimke na društvene mreže, dodajući da im je “Instagram omiljen da se pohvale, verovali ili ne”, što olakšava da se pronađu.
“Problem su nam obično vikendice koje nemaju komšiluk i koje su na nekim izolovanim mestima, jedini način da nađemo takvo mesto su nam dojave građana”, rekao je Divac.
On je naveo da su poslednjih četiri, pet velikih žurki otkrili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na osnovu prijave građana i da takav odnos građana raduje.
“To nije cinkarenje, već relativno mali broj ljudi u odnosu na broj koji živi u Beogradu sve nas ugrožava i dovodi u situaciju da ceo vikend budemo zatvoreni”, rekao je Divac.
Po stanovima se ne prave žurke u meri u kojoj su očekivali.
“Kada je krenulo vanredno stanje i kada su krenula okupljanja po stanovima, komšije su to masovno prijavljivale jer ne mogu da spavaju i shvatili su da je lakše da to prave u improvizovanim ugostiteljskim objeketima ili vikendicama”, rekao je Divac.
Autor: Beta, TV Pink
Kuće – kafići: Platiš 200 dinara, uđeš na šifru, diskrecija zagarantovana. Verovatno i korona

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.