Hitna pomoć: Noć bez težih trauma

Izvor: Beta, 19.Maj.2021, 07:40

Hitna pomoć: Noć bez težih trauma

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 85 intervencija, od toga 14 na javnom mestu, a incidenata sa težim traumama nije bilo, rekli su dežurni u toj službi.Dogodio se jedan saobraćajni udes, na raskrsnici Nehruove i Vojvodjanske ulice sinoć u 22.25, a lakše je povredjeno troje mladih od oko 20 godina, rečeno je agenciji Beta.U noćnoj smeni Hitna pomoć prevezla je petoro pacijenata sa korona virusom do Infektivne klinike, sedam transporta je bilo interklinički, a na kovid telefon primljeno je 135 poziva.Prema dobijenim podacima, od hroničnih bolesnika Hitnu pomoć najviše su zvali astmatičari i osobe sa bolom u grudima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Hitna pomoć: Desetoro povredjeno u udesima vozila javnih službi

Izvor: Beta, 20.Maj.2021, 07:18

U sudaru autobusa gradskog saobraćajnog preduzeća i vozila Hitne pomoći za transport bolesnika jutros u 4.20 u Višnjičkoj ulici lakše je povredjeno troje ljudi, rekli su u hitnoj službi.Kako je agenciji Beta rečeno u Hitnoj pomoći, u sudaru autobusa javnog gradskog prevoza i kamiona Gradske...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.