Hitna pomoć: Bez udesa tokom noći, smanjen broj kovid poziva

Izvor: Beta, 25.Apr.2021, 08:37

Hitna pomoć: Bez udesa tokom noći, smanjen broj kovid poziva

Beogradska Hitna pomoć obavila je tokom noći 102 intervencije, od toga 14 na javnom mestu, a poziva zbog saobraćajnih nezgoda nije bilo, rečeno je u toj službi.Ekipa Hitne pomoći zbrinula je sinoć oko 19.30 dečaka uzrasta 15 godina koji je pao preko zaštitne ograde na Kalemegdanu, sa visine oko 15 metara, i on je u stabilnom stanju prebačen u Urgentni centar.Tokom noći Hitnu pomoć najviše su zvali astmatičari i plućni bolesnici, a kako je rečeno agenciji Beta, smanjen je broj poziva na kovid telefon i situacija sa intervencijama zbog pacijenata sa korona virusom je povoljnija.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

HITNA POMOĆ: Sve manje kovid intervencija, bez saobraćajnih nezgoda

Izvor: Blic, 25.Apr.2021

Situacija s kovidom se popravlja u Beogradu, kažu za Tanjug iz Hitne pomoći, pa je tako u noći između subote i nedelje bilo 14 interkliničkih prevoza pacijenata obolelih od korona virusa i dva prevoza do Infektivne klinike iz domova Beograđana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.