HTELA DA SE UDA ALI JOJ KORONA NEĆE POKVARITI PLANOVE: Venčanicu proglasila haljinom za vakcinaciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 22:11

HTELA DA SE UDA ALI JOJ KORONA NEĆE POKVARITI PLANOVE: Venčanicu proglasila "haljinom za vakcinaciju" (FOTO)

Mlada proglasila svoju venčanicu haljinom za vakcinaciju

Nakon što je njeno svadbeno veselje u Merilendu otkazano zbog pandemije, jedna mlada proglasila je svoju venčanicu haljinom za vakcinaciju protiv virusa korona.

Sara Stadli i njen suprug verili su se 2019. godine. Bili su spremni da stanu na ludi kamen prošle godine i pravili su planove za svadbu sa oko 100 svatova, prenosi Biznis insajder.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Mnogim nevestama čiji su svadbeni planovi promenjeni zbog pandemije koronavirusa na kraju se pridružila i Sara. Par je održao malu ceremoniju sa osam gostiju i otkazao proslavu povodom stupanja u brak zbog mjera protiv širenja virusa, izvestio je San.

Here comes the bride...to get her vaccination at M&T Bank Stadium Mass Vaccination Site! Rather than let the beautiful gown for her pandemic-cancelled wedding reception just hang in her closet, Sarah Studley wore it to get vaccinated. pic.twitter.com/eeRJvITO51

— University of Maryland Medical System (@umms) April 12, 2021

Da bi donekle popravila situaciju, Sara je odlučila da prošle nedelje ipak obuče haljinu koja je bila planirana za svadbu, to jest preimenuje je iz venčanice u haljinu za vakcinaciju.

Prilika je bila nešto manje svečana, ali ipak važna – išla je da primi vakcinu protiv kovida. Što se lokacije tiče, nije to bila svečana sala već fudbalski stadion u Baltimoru u državi Merilend.

- Za mene je to (vakcinacija) bila proslava. Bilo je toliko teških trenutaka tokom pandemije, toliko stvari koje su otkazane, ova haljina, ako ništa drugo, predstavlja nadu - poručila je Sara Stadli.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.