HOĆE LI SE USAGLASITI VEĆ JEDNOM? Gledišta Bele kuće i Pentagona dijametralno suprotna po pitanju porekla Covid-19

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2020, 22:59

HOĆE LI SE USAGLASITI VEĆ JEDNOM? Gledišta Bele kuće i Pentagona dijametralno suprotna po pitanju porekla Covid-19

Ova ocena generala Majlija u suprotnosti je sa izjavom u nedelju državnog sekretara Majka Pompea da postoje "značajni dokazi" da je korona virus potekao iz neke kineske laboratorije.

Načelnik Združenog štaba američke vojske, Mark Majli, izjavio je danas da još uvek nije poznato da li je novi korona virus potekao sa "vlažne pijace" u Kini, iz laboratorije ili odnekud drugde, ali je potvrdio stav SAD da nije delo čoveka.

- Da li je potekao iz laboratorije u Vuhanu? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da li sa vlažne pijace u Vuhanu? Da li odnekud drugde? I odgovor je: Ne znamo - rekao je šef Pentagona na konferenciji za medije u Vašingtonu.

The Pentagon claims that the US "don't know" where the coronavirus appeared,El presidente del Estado Mayor Conjunto de EE.UU., el general Mark Milley, ha declarado este 5 de mayo que su país no tiene información sobre dónde se originó el coronavirus. pic.twitter.com/clSk9q94RH

— alejandro picus (@AlejandroPicus) May 5, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.