Gutereš pozvao na globalno primirje zbog korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Mar.2020, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gutereš pozvao na globalno primirje zbog korona virusa

Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je danas na globalno primirje, kako bi svet mogao da se usredsredi na borbu protiv pandemije virusa korona. On je rekao da je vreme da se prekinu sukobi i da se svi zajedno usredsrede na stvarnu borbu za živote ljudi. "Virusu nije važna nacionalnost, niti etnička pripadnost, frakcija ili vera. On neumoljivo napada sve. U međuvremenu, vojni sukobi traju širom sveta", istakao je Gutereš. On je naglasio da najveću cenu sukoba...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"VREME JE DA OBUSTAVIMO ORUŽANE SUKOBE" Gutereš poziva na borbu protiv pandemije korona virusa

Izvor: Blic, 24.Mar.2020, 01:28

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš pozvao je danas na globalno primirje kako bi se svet mogao fokusirati na borbu protiv pandemije novog korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.