Građani opštine Prijepolje pokazali visok stepen discipline u toku vanrednog stanja

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani opštine Prijepolje pokazali visok stepen discipline u toku vanrednog stanja

Predsjednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović poručio da se Prijepolje za sada dobro bori sa situacijom nastalom pandemijom korona virusa. Krizni štab sastaje se svakodnevno, za njega kao komandanta tog štaba i sve ljude koji su dio njega ne postoji radno vrijeme, jer je želja da se sa što manje posljedica izađe iz ove teške situacije. Ekipe volontera su gotovo uvijek na terenu, opslužuju posebno starije od 65 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a građani opštine Prijepolje pokazali su visok stepen discipline tako što poštuju zabranu kretanja u policijskom času, te ostale uredbe Vlade Republike Srbije. The post Građani opštine Prijepolje pokazali visok stepen discipline u toku vanrednog stanja appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U nedelju će u Prijepolju biti otvoreno 14 prodavnica za starije od 65 godina

Izvor: SandzakPress.net, 28.Mar.2020

Opštinski štab za vanredne situacije napravio je spisak od 14 prodavnica i tri apoteke na teritoriji opštine Prijepolje koje će u nedelju ujutru biti na usluzi sugrađanima i sugrađankama starijim od 65 godina kako bi nabavili neophodne namirnice i lekove. Prodavnice „ES Komerc“ u nedelju će...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.