Građani Srbije od danas u Bugarsku bez PCR testa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2020, 08:28

Građani Srbije od danas u Bugarsku bez PCR testa

Odlukom Ministarstva zdravlja Bugarske od danas za ulazak u tu zemlju nije potreban negativan PCR test na korona virus za državljane Srbije, Turske, Belorusije i Češke Republike.

Istom odlukom ukida se i karantin za osobe koje su u Bugarsku stigle iz pomenutih zemalja u periodu od 20. do 31. avgusta 2020. godine, prenela je agencija BTA.

Državljani Srbije su za ulazak u Bugarsku do sada morali da poseduju negativan PCR test, ne stariji od 72 sata od momenta testiranja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bugarska otvorena bez testa: Da li je kasno za juriš na Crno more?

Izvor: B92, 01.Sep.2020

Odlukom Ministarstva zdravlja Bugarske od danas za ulazak u tu zemlju nije potreban negativan PCR test na koronavirus za državljane Srbije, stoga pored zatvorene Grčke, i neophodnog testa za Egipat, ova odluka dolazi u pravom trenutku za one koji još nisu odustali od letovanja.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.