Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2020, 10:08

Gent bez špica protiv Zvezde

Korona pravi probleme i u belgijskom timu

Desetkovana Crvena zvezda, ali desetkovan i Gent i sve to pred potencijalno ključni meč u borbi za drugo mesto u Grupi L Lige Evrope. Kao što već znate, Dejan Stanković u Belgiji neće moći da računa na Aleksandra Kataija, Gelora Kangu, Milana Rodića, Sekua Sanoga i Marka Gobeljića, dok njegov kolega Vim de Beker nema – nijednog napadača.

Naime, Loran Depoatr je preskočio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vikend meč protiv Šarlroe, dok zbog korona virusa nisu mogli da igraju ni Roman Jaremčuk ni Tim Klajndinst. I niko od njih neće biti ni u protokolu protiv Zvezde.

Pretpostavlja se tako da će u napadu igrati Osman Bukari, koji je bio strelac jedinog gola na gostovanju kod Šarlroa za vikend, ali koji je inače desno krilo i sada je prvi put igrao najisturenijeg napadača. Nešto povučeniji, recimo kao polušpic, bio je Roman Bezus, inače ofanzivni vezista.

Nisu to jedini problemi u beglijskom timu, Kovid-19 je zakačio i zadnjeg veznog Sulejmana Marea, takođe prično redovnog u Gentovoj postavi, a van stroja su i startni štoper Igor Plastun, te golman Dejvi Rof, s tim da ovaj poslednji i nije toliko problem, jer im se vratio Sinan Bolat, koji nije mogao da brani u prvom meču.

Sve skupa, očekuje se da Gent zaigra u skoro istom sastavu koji je savladao Šarlroa, uz jednu promenu: desnog beka bi umesto Džordana Botake, koji je igrao protiv Šarlroe nakon pauze od mesec dana zbog prvo povrede, a onda i korone, trebalo da od prvog minuta na terenu bude Alesio Kastro Montes, on je i inače starter na toj poziciji.

Dakle...

GENT: Bolat – Botaka, Hanhe-Olsen, Ngadeu-Ngađui, Fortuna, Mohamadi – Dorš, Ođiđa-Ofoe, Kums – Bukari, Bezus.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.