Gde su hospitalizovani oboleli od kovida?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2020, 16:03

Gde su hospitalizovani oboleli od kovida?

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković saopštio je danas da je zbog virusa korona hospitalizovano 3.477 pacijenata, a na respiratoru se nalazi 96 obolelih.

Na Infektivnoj klinici KCS leči se 62 pacijenta, u starom delu KC Niš 153, a u novoj zgradi te zdravstvene ustanove 299 pacijenta. U KC Vojvodine smešteno je 75 pacijenata, a u KC Kragujevac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 96.

U KBC "Dr Dragiša Mišović" smešteno je 226 pacijenata, na Pulmološkoj klinici KCS 81, u KBC Zemun 308, a u KBC Zvezdara 320 obolelih.

U Opštoj bolnici u Pančevu nalazi se 129 osoba, a u Opštoj bolnici u Leskovcu 132.

Na Insitutu "Banjica" hospitalizovano je 200, a u Vojnoj bolnici “Karaburma” 62 pacijenta.

U privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu je 305 osoba, u niškom Čairu i hotelu Centroturist ukupno 74 osobe, u Domu studenata Medicinskog fakulteta u Nišu 209, a u Učeničkom domu 131 oboleli.

Na Novosadskom sajmu je 116 ljudi, u Srednjoj medicinskoj školi "Dva heroja" u Novom Pazaru 42, a na Infektivnom odelenju novopazarske Opšte bolnice smešteno je pet pacijenata.

U privremenoj bolnici Hala sportova u Kruševcu smešteno je 45 osoba, u Plavoj hali u Čačku 18.

U Specijalnoj bolnici "Junaković" kod Apatina nalazi se 45 osoba, u mladenovačkom Institutu Selters 66, u Banji Koviljači 57, Specijalnoj bolnici "Merkur" u Vrnjačkoj banji 47, a u Insitutu u Niškoj banji 174 osobe.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.