Fudbaleri Slavije iz Praga vraćaju se treninzima posle negativnih testova na koronavirus

Izvor: B92, 23.Maj.2020, 14:59

Fudbaleri Slavije iz Praga vraćaju se treninzima posle negativnih testova na koronavirus

Fudbalerima Slavije iz Praga dozvoljeno je da nastave treninge uoči prvenstva, nakon negativnih testova na korona virus, saopštio je zvaničnik tog kluba.

"Fudbaleri Slavije i članovi stručnog štaba testirani su negativno na korona virus i nastaviće treninge uz odobrenje zdravstvenih vlasti", rekao je zvaničnik češkog šampiona Jaroslav Tvrdik.

Cela ekipa Slavije prethodno je stavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u izolaciju pošto je jedan fudbaler u utorak bio pozitivan na testiranju.

Takmičenje u češkoj ligi prekinuto je pre više od dva meseca zbog pandemije i planirano je da se nastavi u utorak, 26. maja.

Fudbalska liga Češke saopštila je početkom nedelje da je testirala 1.442 igrača iz prve dve lige, a da su dvojica bili pozitivni na novi virus, jedan iz Slavije, a drugi iz ekipe Mlada Boleslav.

Fudbaleri Slavije će u ponedeljak ponovo biti testirani.

Slavija je prva na tabeli, a u utorak će igrati protiv Mlade Boleslav.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.