Izvor: RTS, 19.Maj.2021, 21:12

Fudbaleri Belgije vakcinišu se pred EURO

Fudbalska reprezentacija Belgije vakcinisaće se protiv korona virusa pre početka Evropskog prvenstva, saopštila je Vlada ove zemlje. Evropsko prvenstvo će se održati od 11. juna do 11. jula.
Kako se navodi, Belgijanci će dobiti "Džonson i Džonson" vakcinu, čija je jedna doza dovoljna za potpunu zaštitu.

"Ovo je veoma važna stvar za sve nas. Želimo da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bezbedni na EP. Zahvalni smo svih ljudima, koji su omogućili da se ovo desi",navodi se u saopštenju, prenosi AP.

Evropsko prvenstvo na programu je od 11. juna do 11. jula, a Belgija šampionat otvara protiv Rusije 12. juna u B grupi u kojoj su još i reprezentacije Danske i Finske.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Odbojkašice sa Rusijom, Francuskom, Bih, Azerbejdžanom i Belgijom

Izvor: RTS, 20.Maj.2021, 20:50

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sastaće se u Grupi A Evropskog prvenstva sa selekcijama Azerbejdžana, Rusije, Belgije, Francuske i BiH. . Izabranice Zorana Terzića očekuje težak posao već u grupnoj fazi EP-a...Protivnice Srbije u Grupi A biće Azerbejdžan,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.