Fudbaler Bornmuta pozitivan na korona virus

Izvor: RTS, 24.Maj.2020, 13:35

Fudbaler Bornmuta pozitivan na korona virus

Jedan fudbaler premijerligaša Bornmuta pozitivan je na koronavirus, saopštio je klub. Ostali deo tima Bornmuta nastaviće treninge u skladu sa propisanim merama.
Neimenovani igrač imao je pozitivan nalaz posle drugog testa i u izolaciji će provesti najmanje sedam do 14 dana do novog testiranja.
Klub je zamolio da se poštuje pravilo privatnosti jer njihov fudbaler nije želeo da se objavi njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ime.

Kako se navodi, klub će nastaviti treninge u skladu sa propisanim merama, a igrači i osoblje i dalje će biti testirani na kovid 19 dva puta nedeljno.
U Premijer ligi nastavljeni su klupski treninzi posle dvomesečne pauze a jedan od preduslova je i redovno periodično testiranje svih timova.
Posle prvog testiranja šestorica igrača su bila pozitivna, a drugim testiranjem je provereno zdravstveno stanje 996 zaposlenih i ustanovljena su dva nova pozitivna slučaja.

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dvojica pozitivnih u Halu

Izvor: B92, 24.Maj.2020

Dva pozitivna testa na koronavirus u engleskom Čempionšipu zabeležna su u Halu, potvrdio je ovaj fudbalski klub...Fudbalska liga Engleske saopštila je ranije da su od 1.014 testova urađenih na korona virus u Čempionšipu dva bila pozitivna i oba u jednom klubu...Fudbaleri, stručni štab i članovi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.