Fotografija izazvala zabrinutost u Paraćinu, građani pomislili da su virusom korona zaraženi svi sa slike

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija izazvala zabrinutost u Paraćinu, građani pomislili da su virusom korona zaraženi svi sa slike

Mnogi koji su pročitali tekst o Mišku Ivankoviću ne razmišljajući su doveli sve ljude sa fotografije u vezi sa Covid-19 MIŠKO Ivanković (46), muzičar rodom iz Ćuprije, otkrio je da je pozitivan na virus korona i vest o tome objavio je na svom Fejsbuk profilu. Želja mu je bila da obavesti sve poznanike sa kojima je bio u kontaktu da se pripaze. U razgovoru za "Novosti" rekao je da radi javni posao i da smatra da je najnormalnije da o bolesti obavesti sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa kojima je bio u kontaktu. Priču o njemu smo objavili na našem portalu i ilustrovali je fotografijom sa Fejsbuka, na kojoj je Miško sa trojicom prijatelja iz Paraćina. Iako je u tekstu pisalo da je zaraženi na slici treći s leva, problem je nastao jer su mnogi koji su pročitali tekst ne ramišljajući doveli sve ljude sa fotografije u vezu sa virusom, odnosno zaključili da su sva četvorica pozitivna na Kovid-19. Tim povodom nam se obratio jedan od njih, Jovan Kovačević, koji nam je rekao da su svi oni ni krivi ni dužni počeli da doživljavaju brojne neprijatnosti. Fotografija je nastala mnogo pre pojave virusa korona i svi koji su snimljeni sa Miškom Ivankovićem su zdravi i nemaju nikakve veze sa činjenicom da je muzičar pozitivan na Kovid-19. Izvinjavamo se Jovanu Kovačeviću i dvojici muškaraca koji su fotografisani sa Ivankovićem, ako smo objavljivanjem fotografije napravili bilo kakav problem.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BRUTALNO: "JEDU ŠIŠMIŠE I PACOVE...!" Sloba Radanović se OGLASIO povodom KORONA VIRUSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 16:40

Slažete li se?..Sloba Radanović se danas oglasio na Instagram profilu, kako bi izjasnio svoj stav o korona virusu...Cepam drva. Povoljno. 🦦..A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Feb 18, 2020 at 10:56am PST..Sloba se osvrnuo na teoriju da je nova 5G mreža, koja je svoj početak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.