Izvor: Domino Magazin, 13.Maj.2020, 19:55

Filmska industrija propada – Oprostite se od Holivuda

“Oprostite se od Holivuda” naziv je izveštaja MoffetNathansona o budućnosti filmske industrije. Očigledano zbog korona virusa ništa više neće biti isto pa ni Holivud. A promene bi mogle izgledati ovako. Bioskopske dvorane imaće velike gubitke, srednjebudžetski filmovi su izgleda prošlost a streaming servisi će postajati sve popularniji, navodi analitičar Michael Nathanson u izveštaju MoffetNathansona. Bioskopi […] The post Filmska industrija propada – Oprostite se od Holivuda appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Traženje kontakta korone i šta je to

Izvor: Domino Magazin, 14.Maj.2020, 08:06

Traženje kontakta je veoma važno za zaustavljanje daljeg širenja korona virusa. A kako to izgleda i šta zapravo znači, piše HuffPost. To je zapravo traganje za osobama sa kojima su oboleli imali kontakte. “Delujući poput detektiva kontakt tragaoci dobijaju zadatak da intervjuišu bolesnu osobu...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.