FRANCUSKA ZAPLJUSNUTA KORONA TALASOM: Oboren rekord po broju zaraženih u jednom danu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 21:28

FRANCUSKA ZAPLJUSNUTA KORONA TALASOM: Oboren rekord po broju zaraženih u jednom danu

Ukupan broj zaraženih od Kovid-19 iznosi 197.921

Broj novozaraženih od korona virusa u Francuskoj porastao je danas za za 2.288, što je novi rekord posle ukidanja restriktivnih mera, saopštilo je francusko Ministarstvo zdravlja.

. Od korona virusa preminulo je 12 osoba, što je, takođe, više u odnosu na jučerašnji dan kada je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedam smrtnih slučajeva i sredu kada ih je bilo devet, preneo je Rojters.

Ukupan broj preminulih od Kovid-19 iznosi 30.324. Broj pacijenata u bolnicama nastavio je višenedeljni trend pada i opao je za 49 na 5.011, dok je broj obolelih na odeljenjima intezivne nege pao za sedam i sada iznosi 383.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.