Izvor: Blic, 21.Nov.2020, 17:53

(FOTO) OVO MNOGI NISU ZNALI O PATRIJARHU IRINEJU Porodična tragedija potpuno promenila njegov put: Mogao sam da budem HARMONIKAŠ

Patrijarh Irinej preminuo je juče u 90 godini. Vest da je umro patrijarh Irinej stigla je nakon 15 dana teške borbe sa korona virusom, koju je poglavar SPC izgubio nakon što mu se drastično pogoršalo zdravstveno stanje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PATRIJARHA IRINEJA SAHRANIĆE NA PRAZNIK KOJI JE MNOGO VOLEO: Sveštenik Andrić prisetio se reči poglavara SPC o EGINSKOM ČUDOTVORCU

Izvor: Kurir, 21.Nov.2020

Patrijarh Irinej preminuo je juče, a vest o njegovom upokojenju potresla je srpski narod. Vest o smrti patrijarha Irineja stigla je nakon 15 dana teške borbe sa koronavirusom, koju je poglavar SPC izgubio nakon što mu se drastično pogoršalo zdravstveno stanje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.