F1: Bez gledalaca u Imoli

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2020, 19:55

F1: Bez gledalaca u Imoli

Očekivano...

Italijanska vlada saopštila je danas da neće biti publike na predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Emilijo Romanje, preneo je Bi-Bi-Si.

Organizatori trke su se nadali da će biti moguće prisustvo 13.000 gledalaca, ali su zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom u Italiji vlasti odlučile da se takmičenje održi bez publike.

Imola se u kalendar Formule 1 vraća nakon 2006. godine usled velikog broja otkazanih trka zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << aktuelne situacije sa korona virusom.

Takmičenje će na Imoli biti održano za vikend sa samo jednim slobodnim treningom u subotu ujutru, pre kvalifikacija.

Trka se vozi u nedelju od 13.10 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez gledalaca u Imoli

Izvor: B92, 28.Okt.2020

Italijanska vlada saopštila je da neće biti publike na predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Emilijo Romanje...Organizatori trke su se nadali da će biti moguće prisustvo 13.000 gledalaca, ali su zbog sve većeg broja zaraženih koronavirusom u Italiji vlasti odlučile da se takmičenje održi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.