Epidemiološka situacija u Sremskoj Mitrovici povoljna, ali nesigurna, na koronavirus pozitivno 10 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 15:31

Epidemiološka situacija u Sremskoj Mitrovici povoljna, ali nesigurna, na koronavirus pozitivno 10 osoba

Tokom posete Zavodu za javno zdravlje Sremska Mitrovica gradonačelnica ovog grada je upoznata sa svim aktivnostima koje se tu sprovode u borbi protiv korona virusa, koje je ona ocenila da se za sada sprovode blagovremeno i uspešno. Gradonačelnica je istakla da je epidemiološka situacija u gradu, povoljna ali nesigurna. Trenutno je 10 lica pozitivno u gradu na Savi.

Direktorica Zavoda za javno zdravlje je predočila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve one aktivnosti koje zavod sprovodi duž vremenski periodu u borbi protiv infekcije virusa Covid 1 9. Gradonačelnicu je upoznala kako izgleda koordinacija rada i sa kakvim rizicima i izazovima se susreću.

Broj obolelih u Sremskom okrugu po poslednjem izveštaju je 31 lice, a po gradovima taj broj je sledeći:

Sremska Mitrovica - 10 lica

Inđija - 8 lica

Stara Pazova - 6 lica

Ruma - 3

Šid - 3

Irig - nema zaraženih osoba

Pećinci - nema zaraženih osoba

U Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici prema poslednjem izveštaju u Kovid centru leži ukupno 7 pacijenata od kojih je 5 pozitvno na virus Covid 1 9, na respiratoru nema pacijenata, a ni preminulih lica. Nadležni i dalje apeluju da se poštuju mere, kako bi zadržali ovu povoljnu epidemiološku situaciju .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.