Englezi odlučili, Liverpul je prvak!

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi odlučili, Liverpul je prvak!

Njima se neće dogoditi situacija kao u Italiji...

Englezi računaju troškove i gubitke, ali su vrlo racionalno pristupili problemu koji se tiče Korona virusa.

Održan je sastanak sa vladom, stvari su veoma jasne, neće biti nikakvih pomeranja, ako izbije epidemija, mečevi će biti igrani pred praznim tribinama.

Jednostavno, za razliku od Italijana oni su se opredelili za konzervativnu taktiku, sarađivaće sa vladom i iako će izgubiti veliki novac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od ulaznica, jasno je da će poslušati preporuku Dauning Strita.

To je i jedino logično rešenje, UEFA je takođe diskutovala o virusu u vezi EP 2020. koje bi trebalo da počne duelom Italijana i Turaka 12. juna, ali pratiće se situacija. Tek par minuta se raspravljalo jer nema ništa novo kada je u pitanju SZO, niti je u ovom trenutku moguće predvideti šta će biti na leto.

Ono što bi moglo da se desi je da se neke utakmice baraža za EP, recimo sudar Iraca i Slovaka igraju bez publike. Za sada se ta mogućnost u duelu Norvežana i Srbije ne pominje.

Inače, odlukom PL da, ako je potrebno prvenstvo do kraja odigra pred praznim tribinama je otpala spekulacija da bi ono moglo da bude prekinuto i da bi Liverpul mogao da ostane bez titule, što jednostavno nije ni realno, a o logici i da ne pričamo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.