Izvor: Domino Magazin, 01.Apr.2020, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elton Džon održao virtuelni koncert

Muzičari se u novonastaloj atmosferi borbe protiv korona virusa i samoizolacije trude da ostanu u kontaktu sa publikom, priređujući virtuelne koncerte. Tako je Elton Džon bio domaćin druženja preko interneta sa zvezdama iz muzičkog sveta koje su u karantinu a imaju važne poruke za ljude. Zanimljivo je da neki muzičari nemaju studija u svojim kućama […] The post Elton Džon održao virtuelni koncert appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Top 10 piratskih filmova prošle nedelje – 30.3.2020.

Izvor: Domino Magazin, 01.Apr.2020

Top 10 piratskih filmova lista je stigla za ovu nedelju. Uradio je TorrentFreak u edukativne svrhe na osnovu broja preuzimanja BitTorrent dokumenata sa piratskim sadržajima. Ove nedelje, u sred borbe protiv korona virusa i masovne izolacije i karantina imamo čak šest noviteta. To su Bloodshoot i Birds...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.