EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica za medicinske radnike

Izvor: Beta, 14.Jun.2021, 16:23

EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica za medicinske radnike

Festival EXIT saopštio je danas da je počela podela 3.000 poklon ulaznica za medicinske radnike koji su angažovani u borbi protiv virusa korona.Ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul su skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima, koje je obezbedio EXIT u saradnji s Ministarstvom zdravlja.Medicinski radnici se mogu prijaviti putem linka, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni koji imaju legitimaciju "Za naše heroje".Elektronske ulaznice će biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrdjavu uz nju će biti potrebno pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.Proslava dve decenije EXIT festivala, biće organizovana od 8. do 11. jula.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EXIT: Počela podela 3.000 poklon ulaznica za medicinske radnike

Izvor: Danas, 14.Jun.2021

Festival EXIT saopštio je danas da je počela podela 3.000 poklon ulaznica za medicinske radnike koji su angažovani u borbi protiv virusa korona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.