Dvoje preminulih od kovida u pirotskoj Bolnici, zaražena još 81 osoba iz Pirotskog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2021, 15:20

Dvoje preminulih od kovida u pirotskoj Bolnici, zaražena još 81 osoba iz Pirotskog okruga

U pirotskoj Opštoj bolnici preminulo je dvoje pacijenata od posledica korona virusa, a na kovid je u Pirotskom okrugu pozitivna još 81 osoba, saopštavaju iz Zavoda za javno zdravlje.

47 novozaraženih je iz Pirota, a na kovid je pozitivno i 14 stanovnika Babušnice, 13 iz Bele Palanke i 7 iz Dimitrovgrada.

Jučesue u kovid ambulanti u Tijabari Doma zdravlja Pirot obavljena 332 pregleda, dok je u kovid ambulanti za decu obavljeno 118 pregleda - saopštavaju iz Zavoda.

U Opštoj bolnici Pirot trenutno se od kovida leči 57 pacijenata i to 35 iz Pirota, 7 iz Dimitrovgrada, 6 iz Babušnice, 7 iz Bele Palanke i 2 iz Beograda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Pirotskom okrugu još 81 novooboleli, dve osobe preminule

Izvor: Danas, 29.Okt.2021

Virus korona potvrđen je kod još 81 osobe u Pirotskom okrugu od kojih su 47 iz Pirota, 14 iz Babušnice, 13 iz Bele Palanke i 7 iz Dimitrovgrada, saopštio je Zavod za javno zdravlje Pirot.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.