Dvoje pozitivno na koronu od 128 testiranih u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2020, 14:25

Dvoje pozitivno na koronu od 128 testiranih u Jablaničkom okrugu

Nakon što juče nije zabeležen nijedan novi slučaj oboljevanja od virusa korona u Jablaničkom okrugu, od današnjih 128 rezultata testiranja, pozitivna su 2, kažu u Zavodu za javno zdravlje. Novooboleli su iz Leskovca, gde je od početka epidemije najviše zaraženih - 1.244.

U poslednja 24 sata stiglo je 100 rezultata testiranih u Leskovcu, a samo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su 2 pozitivna na kovid. Ostalih 28 testiranih je iz drugih opština Jablaničkog okruga, gde nema novih zabeleženih slučajeva zaražavanja.

Dvoje novoobolelih je iz Leskovca, a strukturalno su u pitanju jedna osoba iz kategorije zaposlenih i jedna nezaposlena osoba - kažu u Zavodu.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolele su 1.563 osobe, a najviše ih je u Leskovcu - 1.244. U Vlasotincu je registrovano 157 obolelih, Lebanu 79, Medveđi 44, Bojniku 33 i Crnoj Travi 6.

Iz laboratorije "Vatreno oko" čekaju se rezultati za 109 testiranih u Jablaničkom okrugu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.