Dva pacijenta pirotske Bolnice preminula od kovida, zaraženo još 98 osoba

Izvor: JužneVesti.com, 29.Sep.2021, 16:28

Dva pacijenta pirotske Bolnice preminula od kovida, zaraženo još 98 osoba

38 pacijenata leči se od kovida u pirotskoj Opštoj bolnici, a za poslednja 24 sata tamo su preminula 2 pacijenta, dok su dve majke i njihove bebe prebačene u niški Univerzitetski klinički centar. Na virus korona pozitivno je još 98 osoba iz celog Pirotskog okruga.

Povećava se broj hospitalizovanih u pirotskoj Bolnici, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje, tamo se trenutno leči 26 Piroćanaca, 6 Babušničana, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 3 osobe iz Dimitrovgrada i 2 iz Bele Palanke.

Preminula su još dva pacijenta u Opštoj bolnici Pirot, jedna osoba iz Dimitrovgrada i druga iz Babušnice - saopštavaju iz Zavoda.

Od 98 novozaraženih, 69 osoba je iz Pirota, 12 iz Dimitrovgrada, 10 iz Babušnice i 7 iz Bele Palanke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.