Dva miliona maraka za podršku investicijama u vrijeme pandemije

Izvor: Capital.ba, 16.Okt.2020, 13:12

Dva miliona maraka za podršku investicijama u vrijeme pandemije

BANJALUKA – Ministarstvo privrede i preduzetništva objavilo je javni poziv za dodjelu sredstava privrednim subjektima za podršku investicionim projektima u uslovima poslovanja izazvanih pandemijom virusa korona u ukupnom iznosu od 2.000.000 KM. FOTO: Capital Iz resornog ministarstva je saopšteno da su uslovi za ostvarivanje prava na sredstva, namjena, kriterijumi za ocjenjivanje prijava i druga pitanja od značaja za postupak dodjele sredstava propisani Uredbom o postupku dodjele sredstava. U >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << saopštenju se navodi da se sredstva dodjeljuju privrednim subjektima kroz dva programa. “Prvi je program za privredne subjekte koji su u 2019. godini ostvarili poslovne prihode do 3.000.000 KM, zapošljavaju od pet do 50 radnika i koji učestvuju sa projektom čija finansijska vrijednost iznosi najmanje 50.000 KM“, pojašnjava se u saopštenju. U saopštenju se ističe da je drugi program za privredne subjekte koji su u 2019. godini ostvarili poslovne prihode veće od 3.000.000 KM, zapošljavaju više od 50 radnika i koji učestvuju sa projektom čija finansijska vrijednost iznosi najmanje 100.000 KM. Privredni subjekt može se prijaviti samo na jedan od ova dva programa, a ukupno raspoloživa sredstva se utvrđuju i dodjeljuju u jednakim iznosima po programima. Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja, a svi obrasci za popunjavanje mogu se preuzeti na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva Srpske.    Srna Чланак Dva miliona maraka za podršku investicijama u vrijeme pandemije се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Vlada FBiH odustala od zaduženja obveznicama od 80 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 17.Okt.2020, 07:49

SARAJEVO – Vlada Federacije BiH otkazala je dvije planirane oktobarske aukcije obveznica FBiH u ukupnom iznosu od 80 miliona KM. FOTO: klix “Uzimajući u obzir adekvatan nivo likvidnosti Jedinstvenog računa Trezora Federacije Bosne i Hercegovine i zbog toga smanjene potrebe za finansiranjem, Federalno...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.