Dragi Beograđani, Novosađani i ostali koji ove godine upoznajate Srbiju, poneseti svoje smeće sa sobom!

Izvor: Luftika.rs, 15.Avg.2020, 21:53

Dragi Beograđani, Novosađani i ostali koji ove godine upoznajate Srbiju, poneseti svoje smeće sa sobom!

Zbog trenutne situacije sa epidemijom virusa korona mnogi građani Srbije ovo leto koriste za upoznavanje zemlje. I to je za svaku pohvalu, ali ono što nikako nije, jeste smeće koje ostavljaju za sobom.
Već smo vam pisali o tome kako izgleda Bešenovačko jezero posle posete turista, a izgleda da situacija nije ništa bolja ni na Staroj Planini.
Vodopad Tupavica na Staroj Planini jedno je od bisera domaćeg turizma. Ove godine, pod navalom velikog broja posetilaca, pretvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je praktično u deponiju, zbog čega su reagovali i meštani.
U Fejsbuk grupi “Putujmo po Srbiji” osvanule su slike ovog vodopada uz poruku.

– Evo kako danas izgleda izletište kod vodopada Tupavica na Staroj planini! Dragi Beograđani, Novosađani i ostali sugrađani koji ovu godinu koristite da otkrijete čari Srbije, ponesite svoje smeće sa sobom! – napisala je članica grupe koja je i okačila slike.

– Mi smo bili juče i iz Zaječara smo. Ispred nas je išao beli jugo registracije PI zena je vozila i bacala je prazne flaše i plastične kese iz auta, vraćaju i se sa vodopada Tupavice – dodaje jedna žena ispod objave.
TOP 6 destinacija koje su Srbi otkrili za vreme korone
Izvor: Blic Žena

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.