Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 14:05

Dr Dejan Žujović izašao iz bolnice

Doktor Dejan Žujović je otpušten je sa lečenja iz Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde je proteklih nedelju dana ležao i bio na ispitivanjima nakon srčanih problema i plućnog edema - posledica pre osam meseci preležanog virusa korona.

On kaže da ga čeka oporavak od tri do šest meseci, pa ga za to vreme neće biti u ordinaciji, u beogradskom Zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />"Poruka svima koji su preležali koronu je da se kontrolišu i da ne budu Žujović. Neka budu pametni", rekao je Žujović.

"Ako ima dobrih ljudi, neka pošalju koju čokoladu", poručio je u svom maniru.

Autor: Nova.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.