Dostava hrane preko CarGo aplikacije Batler

Izvor: Beta, 01.Okt.2020, 10:54

Dostava hrane preko CarGo aplikacije Batler

Članovi Udruženja CarGo od sada mogu da naručuju hranu preko aplikacije CarGo Batler, a za one koji porudžbinu plate Mastercard karticom dostava je besplatna do 15. novembra, saopšteno je danas.Direktor kompanije CarGo technologies Vuk Guberinić rekao je da je zahvaljujući novoj usluzi u prvoj fazi već uposleno 100 ljudi i da se direktno pomaže domaćim ugostiteljima da prebrode veliki udar krize u njihovom sektoru usled pandemije korona virusa."CarGo Batler je domaći brend – od našeg tima programera pa sve do toga da su svaka torba, kačket i majica domaće proizvodnje. Kako bismo se borili sa ekonomskim posledicama virusa svi zajedno moramo da pomažemo domaću proizvodnju, naše fabrike, radionice i ugostitelje", rekao je Guberinić.On je zahvalio kompaniji Mastercard i dodao da je u pitanju prva faza projekta i da će postepeno ponuda u okviru Batler servisa biti dopunjena drugim restoranima, a zatim i dostavom iz marketa, apoteka i drugih specijalizovanih prodavnica.Direktor poslovnog razvoja za tržišta Zapadnog Balkana u kompaniji Mastercard Nikola Mehandžić pozvao je sve korisnike njihovih platnih kartica da iskoriste ponudjenu pogodnost.Ona je istakao da dodatnu pogodnost i unapredjenje korisničkog iskustva predstavlja primena takozvanog credentials-on-file rešenja, odnosno mogućnost čuvanja kartice u sigurnom i sertifikovanom okruženju čime se eliminiše potreba za ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Startovao novi servis za dostavu hrane u CarGo aplikaciji, evo za koga će sve "BATLER" BITI BESPLATAN

Izvor: Blic, 01.Okt.2020

CarGo Batler, novi servis za naručivanje hrane, počeo je sa radom u CarGo aplikaciji. Novu funkcionalnost mogu da koriste članovi Udruženja CarGo, a svi koji porudžbinu plate Mastercard platnom karticom dobijaju potpuno besplatnu dostavu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.