Izvor: Blic, 30.Jun.2020, 20:47

Dok u Srbiji korona bukti, JEDAN GRADIĆ odoleva: Nemaju bolnicu, ali ni zaražene

U opštini na severoistoku Srbije, na 25 km od manastira Tumane, ali na "međi"; u rodnom mestu čuvenog jugoslovenskog pevača Đorđa Marjanovića, pesnika Stevana Raičkovića, zatim turističkom mestu koje u ponudi ima čak dve pećine - Ceremošnju i Ravništarku, čije stanovništvo čine prevashodno Srbi i Vlasi, proteklih meseci dešava se fenomen. U svetu bukti pandemija novog korona virusa, u Srbiji je na snazi epidemija od posebnog epidemiološkog značaja, u četiri grada naše zemlje proglašena je vanredna situacija, a u Kučevu je mir.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: U ovom gradu u Srbiji nema korone, nemaju ni bolnicu niti zaražene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

U svetu bukti pandemija novog korona virusa, u Srbiji je na snazi epidemija od posebnog epidemiološkog značaja, u četiri grada naše zemlje proglašena je vanredna situacija, a u Kučevu je mir..U Kučevu opštini na severoistoku Srbije, na 25 km od manastira Tumane, ali na "međi"; u rodnom mestu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.