Đorđe David oboleo od virusa korona: Tačno je, pre sat vremena su mi javili

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe David oboleo od virusa korona: Tačno je, pre sat vremena su mi javili

Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju "vučem" od decembra, rekao je roker Poznati roker Đorđe David se nalazi u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je, kako mediji saznaju, hospitalizovan zbog upale pluća, ali i povišene temperature.- Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju "vučem" od decembra, kada sam pevao koncert na otvorenom. Odmah su mi izvadili krv i uzeli briseve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kako bi me testirali na koronu. Rečeno mi je da ću dobiti rezultate testa danas, ali mi je pre dva sata saopšteno da će to, ipak, biti sutra. Trenutno sam na pulmologiji - izjavio je David za domaće medije. Kako je Pink.rs saznao, njemu je potvrđeno da je oboleo od virusa COVID-19, a pevač nam je to i potvrdio.- Tačno je, pre sat vremena su mi javili - rekao je kratko David.(pink.rs)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đorđe David zaražen koronavirusom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020

Poznati roker Đorđe David oboleo je od koronavirusa i nalazi se u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je, kako mediji prenose, hospitalizovan zbog upale pluća i povišene temperature...David je potvrdio Novostima da su mu danas javili da je test pozitivan na COVID...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.