Đorđe David: Neko me je zapljunuo negde! Mi smo gubavci!

Izvor: Svet plus, 29.Mar.2020, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđe David: Neko me je zapljunuo negde! Mi smo gubavci!

Nedavno je odjeknula vest da je Đorđe David pozitivan na korona virus, a on se sada oglasio i našalio: "Neko me je zapljunuo negde, kad provalim ko je prebiću ga!" Mi smo gubavci, sestre su obučene tako kao da se štite od toga! To je potpuno ok."

Nedavno je odjeknula vest da je Đorđe David pozitivan na korona virus, a on se za "Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Telegraf" oglasio iz bolnice i objasnio u kakvom je stanju.

"Danas mi se vratilo čulo ukusa i čilo mirisa. Kašalj polako ali sigurno jenjava, temperaturu nemam već drugi dan. Mnogo sam bolje, neuporedivo bolje, samo pet dana od kako su mi dali prvu terapiju. Prvi put u životu ležim u bolnici i meni je sve ovo strano i strašno. U 55. godini prvi put zabodem bolnički krevet, nisam navikao. osobe koje su zadužene za nas trojicu (imam još dvojicu momaka u sobi), sestre i doktorke su u najmanju ruku čarobnice, ta vrsta optimizma i pozitivne energije, treba ih plaćati suvim zlatom, za sve ovo što trpe. U sobu ne može da uđe niko sa strane, a one kad uđu obuku sve moguće skafandere ovog sveta. Takva je procedura. Mi smo gubavci, one su obučene tako kao da se štite od toga! To je potpuno ok. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.