Đorđe David NAPUSTIO bolnicu! Maska na licu, rukavice na rukama, a korona - ZBOGOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 16:39

Đorđe David NAPUSTIO bolnicu! Maska na licu, rukavice na rukama, a korona - ZBOGOM!

Lavovska borba...

Đorđe David izašao je iz bolnice nakon lavovske borbe sa koronavirusom. Roker je lečenje napustio sa zaštitnom maskom na licu, kao i sa rukavicama na rukama.

Podsetimo, on je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu.

A post shared by Djordje David Nikolic (@djordje_david) on Mar 21, 2020 at 4:05am PDT

- Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam Covid-19! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas! - napisao je tada on.

Roker se često oglašavao sa odeljenje pulmologije Kliničkog centra Srbije, gde je i ležao. On je obaveštavao sve kako mu protiču dani u bolnici, te kako napreduje u oporavku od virusa.

U najskorijoj objavi na Instagramu otkrio je da mu najviše nedostaje ćerka.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đorđe David zbog korone vidno smršao, danas pušten iz bolnice

Izvor: Tracara.com, 08.Apr.2020

Đorđe David je danas napustio odeljenje za pulmologiju, nakon što je prošle nedelje još dva puta testiran na koronavirus. Kako saznaje Nova.rs, muzičar je u petak drugi put testiran, a nakon toga još jednom. Oba testa su bila negativna i on je pušten na kućno lečenje, gde će naredni period...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.