ĐORĐE DAVID TESTIRAN NA KORONA VIRUS! Popović mu pruža podršku Svaki dan se čujemo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐE DAVID TESTIRAN NA KORONA VIRUS! Popović mu pruža podršku "Svaki dan se čujemo..."

Nadaju se najboljem

Saša Popović oglasio se nakon što se član žirija "Zvezda Granda" Đorđe David podvrgao testiranju na korona virus.

Saša je istakao da se svakodnevno čuje sa Davidom.

- Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da če brzo izaći iz bolnice budući da ima upalu pluća. I članovi žirija, i ja, sa Đorđem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali Zvezde Granda - rekao je Saša, pa dodao:

- Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo sto pre. Najvažnijenje da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi!

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.