Dibala pecnuo Alija i podsetio pevca na bolan poraz (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 20:40

Dibala 'pecnuo' Alija i podsetio "pevca" na bolan poraz (video)

Igrač Totenhema ne stoji dobro u baratanju džojstikom.

Ovih dana se održava FIFA turnir u organizaciji "Gamers Without Borders".

Razne slavne ličnosti igraju FIFA 20 online u nameri da skupe što više donacija za borbu protiv korona virusa. Neki od učesnika su Paulo Dibala, Dele Ali, Snup Dog, Žoao Feliks, Trent Aleksandar-Arnold i mnogi drugi.

Duel 'na terenu' su imali fudbaler Juventusa i finalista prošlogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona Dele Ali. Dibala je u oba meča slavio protiv Alija, u jednom je igrao sa Liverpulom dok je "pevac" odabrao PSŽ.

Dibala je veliku prednost od 2:0 proslavio sa skandiranjem himne "Enfilda" - "You'll Never Walk Alone". Mnogi su protumačili to kao podsećanje na prošlogodišnji poraz Totenhema u finalu LŠ od strane Liverpula.

Jasno da Aliju nije prijala Dibalina strofa.

🗣️ "You'll Never Walk Alone"

Paulo Dybala sings to Dele Alli while leading 2-0 with Liverpool at half-time during their Gamers Without Borders FIFA 20 match 😂 pic.twitter.com/sqNrxHBlfE

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) June 7, 2020
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.