Devet novoobolelih u opštini Gračanica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Dec.2020, 11:40

Devet novoobolelih u opštini Gračanica

Prema informacijama Kriznog štaba opštine Gračanica, Kovid 19 potvrđen je kod još devet osoba, a na bolničkom lečenju zbog infekcije nalazi se 48 pacijenata.

Krizni štab opštine Gračanica upozorio je meštane da je epidemiološka situacija izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem stabilan i da je spreman da 24 sata pruži pomoć svakom pacijentu.

"Odgovornost svih, prevashodno meštana, je međutim u ovim teškom danima neophodna a samo disciplinovanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ponašanjem uz poštovanje svih preporučenih mera možemo izaći iz ove situacije sa što manje posledica", navedeno je u saopštenju Kriznog štaba.

Kako se ističe, najvažnije od svega je nošenje maski i održavanje fizičke distance, ali ništa manje važno nije da meštani poslušaju apele nadležnih i prekinu svaki vid društvenih aktivnosti sa privatnim proslavama i većim porodičnim okupljanjima.

Takođe je bitno da se nakon pojave prvih simptoma jave u najbližu kovid ambulantu.

"Nepoštovanje mera biće najstrože kažnjavano", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.