Izvor: Blic, 02.Apr.2021, 14:51

Darko Lazić šokira ponovo: "Ja ne mogu da dobijem koronu!"

Folker Darko Lazić poslednjih mesec dana našao se u žiži intersovanja zbog navodnog pevanja na žurkama koje su strogo zabranjene zbog pandemije koronavirusa. Pošto su ga pojedini mediji prozvali „kraljem korona žurki“ folker je odlučio da stane na put takvim prozivkama, otkrivši da on ne može da dobije opaki virus.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"JA NE MOGU DA DOBIJEM KORONU!" Darko Lazić šokirao izjavom - OVO je njegova TEORIJA O VIRUSU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021

Prozvan kraljem korona žurki!..Folker Darko Lazić poslednjih mesec dana našao se u žiži intersovanja zbog navodnog pevanja na žurkama koje su strogo zabranjene zbog pandemije koronavirusa...Pošto su ga pojedini mediji prozvali "kraljem korona žurki" folker je odlučio da stane na put takvim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.