Da li ste videli sinoćni doktorski potez Porta? (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 22:29

Da li ste videli sinoćni 'doktorski' potez Porta? (foto)

Nažalost, bodovi su izostali.

Sinoć se vratila i portugalska Primeira.

Lider prvenstva Porto je izgubio u gostima od sada petoplasiranog Farmalikaa, sjajan je bio Uroš Račić u postavi domaćih. Dobra vest za Porto jeste da Benfika nije uspela da iskoristi njihov kiks pošto su "orlovi" odigrali 0:0 na svom "La Lužu" sa Tondelom.

Ono što je još bolje jeste poruka Porta.

Ekipa sa "Dragao" je sinoć pokazala veliko poštovanje za doktore svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zemlje tokom korona pandemije. Njihov glavni sponzor Super Bock promenio naziv u "Super Doc" kako bi se zahvalili medicinskim radnicima.

Odličan gest.

Porto and sponsor Super Bock have changed the back of their shirts to read ‘Super Doc’ to pay tribute to medical workers during the COVID-19 pandemic pic.twitter.com/5rvWF9QfQ7

— B/R Football (@brfootball) June 3, 2020
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.