Da li nam danas preti NAJJAČI KORONA UDARAC? Sa 400 zaraženih do sinoć u 20 sati, Srbija grabi ka CRNOM REKORDU

Izvor: Press, 21.Okt.2020, 11:40

Da li nam danas preti NAJJAČI KORONA UDARAC? Sa 400 zaraženih do sinoć u 20 sati, Srbija grabi ka CRNOM REKORDU

Premijerka Ana Brnabić je najavila, na osnovu podataka od sinoć u 20 časova, da ćemo danas imati i više od 400 novozaraženih. Da li se Srbija bliži novom crnom rekordu od početka epidemije i piku trećeg talasa, ako imamo u vidu da smo ovoliko zaraženih imali na vrhuncu drugog talasa?
Foto:blic
Premijerka Srbije Ana Brnabić sinoć je gostujući na RTS-u dala zabrinjavajuće podatke.
"Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 400 zaraženih"
Ona je komentarišući jučerašnje korona brojke za Srbiju, istakla da imamo pogoršanje situacije, sa preko 300 novozaraženih.
- Mi pratimo situaciju na dva sata. U 20 časova večeras smo imali preko 400 novozaraženih. Imamo situaciju koja je sve kompleksnija. Čula sam se sa predsednikom da to prokomentarišemo. Čula sam se i sa direktorom Infektivne klinike dr Goranom Stevanovićem, da pitam da li je tamo počela veća gužva. Oni tamo nemaju veću gužvu, ali je primetno da dolaze ljudi sa težim simptomima. Ovo što sam rekla preko 400 ljudi, to je broj koji ćemo saopštiti sutra u 15 časova - naglasila je Brnabićeva sinoć gostujući na RTS.

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE, SLOBODAN MILJEVIC / Tanjug
Ana Brnabić
To, navodi, govori koliko su izazovna vremena pred nama.
Već dostižemo julski pik Ako uporedimo ove brojke koje je premijerka navela sa brojkama iz prethodnog, julskog talasa korona virusa zaključak se sam od sebe nameće. Tada smo u jednom trenutku došli čak do 467 zaraženih za jedan dan!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.