DRAMA U BRITANSKOJ BOLNICI: Muškarac upao u sobu i tražio da odvede zaraženog pacijenta, kaže da ne veruje u koronu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:19

DRAMA U BRITANSKOJ BOLNICI: Muškarac upao u sobu i tražio da odvede zaraženog pacijenta, kaže da ne veruje u koronu (VIDEO)

Reagovalo obezbeđenje bolnice.

Osoblje jedne bolnice u Ujedinjenom Kraljevstvu našlo se u šoku pošto je jedan muškarac pokušao da izvede zaraženog korona virusom iz te ustanove i odvede ga kući. Sve se to odigralo, jer pomnuti muškarac smatra da pandemija ne postoji.

Na snimku koji je obišao svet se vide medicinski radnici u Redhilu koji očajnički pokušavaju da smire situaciju. Pomenuti muškarc ih snima i insistira da bi pacijent, koji je njegov prijatelj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba da bude pušten kući iako je očigledno da zaraženi se ne oseća dobro.

Kako je vreme prolazilo tenzije su bile sve veće. Muškarac koji je upao u bolnlicu insistirao je da nema dokaza da postoji koronavirus i tvrdi da doktori lažu.

Kako prenose svetski mediji, on je tvrdio da je prijatelj pacijenta i tražio je da čovek bude skinut sa kiseonika.

- Moja glavna briga je bezbednost pacijenta i u ovom trenutku činite da se ne oseća bezbedno. Skinuli ste ga sa kiseonika, umreće ako ga ne vratimo - kazao je doktor u toj bolnici, prenosi "News.com.au".

U jednom trenutku, doktor je pokazao prstom na monitor i kazao da je nivo kiseonika kod pacijenta "73 odsto i da je u riziku da umre u svakom trenutku".

Na snimku se vidi da pacijent kašlje i da se bori za vazduh. On je skinuo kiseonik i tražio je ide kuće, ali mu je osoblje bolnice reklo da neće preživeti put, navodi "Daily Mail".

Na snimku se vidi kako lekar pokušava da vrati pacijenta na kiseonik.

- Ima koronavirus i upalu oba plućna krila. On je na kortikosteroidu deksametazonu, kao i na antibioticima da bi se tretirala bakterijska infekcija - objasnio je lekar.

Čovek koji je snimao lekare kazao je da bi zapravo trebalo da se leči vitaminom C i D, kao i cinkom. Međutim, jedan od medicinara mu je objasnio da "nije dokazano da neki od tih supstanci pomaže u lečenju koronavirusa".

Na čitavu ovu situaciju je moralo da reaguje i obezbeđenje bolnie, a dve osobe su kažnjene zbog neovlašćenog upada u bolnicu, prenose britanski mediji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.