DRAGI PRIJATELJI IZ SRBIJE... Vedrana Rudan tekstom o našoj zemlji ZATRESLA REGION

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2021, 00:16

"DRAGI PRIJATELJI IZ SRBIJE..." Vedrana Rudan tekstom o našoj zemlji ZATRESLA REGION

Vedrana Rudan je nedavno primila vakcinu protiv korona virusa u Srbiji, što je izazvalo brojne komentare, ali i oštre kritike.

Poznata književnica iz Hrvatske na sve to osvrnula u novom tekstu, pod naslovom "Hvala!".

- Od jutra mi stižu stotine mejlova iz Srbije i čitavog sveta. Moji dragi čitatelji pišu mi kako oni znaju da nisam otišla u Srbiju nikome ukrasti ni cepivo ni život. Trebalo mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena da shvatim da sam na srpskim mrežama proglašena strankinjom koja je došla u zemlju Srbiju uzeti ono što joj ne pripada ni po Bogu ni po zakonu.

- Vest o tome me sigurno ne bi uzbudila, u medijima sam četrdeset godina, navikla sam na besne ujede, ali na dobrotu nisam.

- Dragi prijatelji iz Srbije! Čitav mi dan šaljete toliko veliku, toliko ogromnu količinu ljubavi, nudite mi svoje pravo na vakcinu, objašnjavate kako vi nemate baš nikakve veze s 'njima' da, napisat ću pa što bude, plačem čitav dan. Je li moguće da oko mene ima toliko dobrote? Hvala vam, nikad to neću zaboraviti - ističe Vedrana Rudan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.