DR KISIĆ OZNAČILA PROSLAVE KAO FAKTOR VISOKOG RIZIKA: Otkrila šta je najopasnije u vreme epidemije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 17:28

DR KISIĆ OZNAČILA PROSLAVE KAO FAKTOR VISOKOG RIZIKA: Otkrila šta je najopasnije u vreme epidemije (VIDEO)

Doktorka Darija je apostrofirala pevanje kao lak način prenošenja korona virusa.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavila je da su proslave najrizičniji događaji za prenos virusa.

- To je sada prepoznato kao faktor rizika i definitivno bismo morali da se uzdržimo od takvog načina ponašanja dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virus aktivan - rekla je dr Kisić Tepavčević.

Ko peva, zlo ne misli.. ali može da prenese koronu!

Posted by Zorica Marković on Четвртак, 02. јул 2020.

Lekari i svi članovi Kriznog štaba apeluju na građane da se ponašaju odgovorno, a s obzirom na sve veći broj zaraženih, ali i pacijenata na respiratorima i preminulih, očekuje se da predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras saopšti da će u Beogradu ponovo biti uvedene restriktivne mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.