DOMINGOVO STANJE SE POGORŠALO: Operski pevač oboleo od KORONA VIRUSA HITNO prebačen u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINGOVO STANJE SE POGORŠALO: Operski pevač oboleo od KORONA VIRUSA HITNO prebačen u bolnicu

On se oglasio putem društvenih mreža pre izvesnog vremena, i otkrio da je oboleo od COVIDA-19.

Najpoznatiji operski pevač, Plasido Domingo (77) hitno je prebačen u bolnicu nakon što se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo, samo nedelju dana nakon što je saznao da je oboleo od opasnog korona virusa.

Plasidu se naglo slošilo, a kako bi bio pod stalnom kontrolom lekara, on boravi u bolnici u poznantom meksičkom letovalištu Akapulko.

Pevač >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trentno u stabilnom stanju, a uspeo je da prebrodi najkritičniju fazu virusa i sada se uspešno oporavlja, pišu španski mediji.

- Ostaće u bolnici sve dok lekari budu smatrali da je to potrebno - izjavio je čovek iz njegovog tima.

Plasido je prve simptome dobio 13. marta, samo dva dana nakon leta za Meksiko, a pre samo nedelju dana on se oglasio i putem društvenih mreža i otkrio da je oboleo od COVIDA-19.

-  Osećam da je moja dužnost da saopštim da je test pokazao da sam pozitivan na korona virus. Moja porodica i ja smo u samoizolaciji i ostaćemo onoliko vremena koliko bude potrebno.Trenutno se svi dobro osećamo. Osetio sam simptome karakteristične za korona virus, temperaturu i kašalj, odlučio sam da se testiram i test je bio pozitivan - poručio je tada pevač svojim prijateljima na društvenoj mreži.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVET ŠOKIRAN: Slavni španski tenor hitno prebačen u bolnicu u Akapulku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 08:47

Pevač će ležati u jednoj privatnoj bolnici u Akapulku sve dok za time bude bilo potrebe...Plasido Domingo, sedamdesetdevetogodišnja operska zvezda, zbog lošeg stanja prebačen je u bolnicu, dve nedelje nakon prvih simptoma korona virusa...Za sada je, kako se navodi, pod stalnim nadzorom lekara...Inače,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.