DOKTORKA ŽIVKOVIĆ PREMINULA OD KORONA VIRUSA: Ona je prva žrtva u Jablaničkom okrugu, zaražen i njen suprug

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2020, 19:10

DOKTORKA ŽIVKOVIĆ PREMINULA OD KORONA VIRUSA: Ona je prva žrtva u Jablaničkom okrugu, zaražen i njen suprug

Dušanka Živković biće sahranjena u Leskovcu.

Bivša načelnica Infektivnog odeljenja leskovačke bolnice doktorka Dušanka Živković preminula je danas u 63. godini u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu tokom lečenja od korona virusa

Ona je bila među prvim zaraženim zdravstvenim radnicima na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice Leskovac, na "prvoj liniji fronta" u borbi protiv ovog opakog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virusa, a iz leskovačke bolnice prebačena je u Beograd pre desetak dana.

Iako je imala sve uslove da ode u penziju, doktorka Živković, po struci infektolog, inače supruga prvog demokratski izabranog predsednika opštine Leskovac prof dr. Dragoljuba Živkovića, ostala je u bolnici da pomogne svojim kolegama i pacijentima obolelim od korona virusa.

Doktorka Živković je bila više od dve decenije načelnica Infektivnog odeljenja u Opštoj bolnici Leskovac.

Virusom korona zaražen je i njen suprug Dragoljub Živković, sada odbornik u Skupštini grada Leskovca, koji se leči na Infektivnoj klinivci u  Beogradu i stabilnog je zdravstvenog stanja.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktorka iz Leskovca žrtva korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020

Bivša načelnica Infektivnog odeljenja leskovačke bolnice dr Dušanka Živković preminula je danas u Beogradu, u bolnici "Dragiša Mišović", gde je zbog zaraze korona virusom primljena na lečenje pre desetak dana...Doktorka Živković rođena je 29. decembra 1957. godine i više od dve decenije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.