DO KADA ĆE RADNICI BROJNIH FIRMI RADITI OD KUĆE? U igri su OVI DATUMI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 12:43

DO KADA ĆE RADNICI BROJNIH FIRMI RADITI OD KUĆE? U igri su OVI DATUMI

Pandemija korona virusa prodrla je u sve pore društva, a pored zdravstva, žestoko je uticala i na privredu

Veliki broj firmi tokom pandemije virusa kovid-19, koji i dalje bukti, primorane su da svoje poslove izmeste, pa su mnogi domovi postali i radni prostori.

Brojne kompanije objavile su da se njihovi radnici do 2021. godine neće vraćati u firme, a Tviter je otišao i korak dalje, pa će određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radnicima omogućiti i posle pandemije da rade od kuće.

Ove odluke dolaze u vreme kada briga o deci, obrazovanju i bezbednosti i dalje raste. Prema Međunarodnom monetarnom fondu, zbog obustave školovanja i vrtića, žene su najviše pogođene recesijom zbog pandemije.

Pored velike uštede za kompanije i mnogim radnici odgovara fleksibilnija atmosfera i komfor doma, ali i ima i onih kojima je posao znatno zahtevniji od kuće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.